Om oss


Velkommen til MIOS, din destinasjon for de mest luksuriøse og høykvalitets falske øyenvipper laget av 100% ekte mink pels. Våre vipper er nøye håndlaget med omsorg og presisjon, slik at hver eneste par er av ypperste kvalitet.

På MIOS tror vi at skjønnhet bør være enkelt og tilgjengelig for alle. Derfor har vi skapt en linje med vipper som passer perfekt til enhver anledning, enten du ønsker å legge til en touch av glamour til din hverdagslook eller ønsker å gjøre et statement på en spesiell kveld ute.

Våre mink vipper er lette, komfortable og enkle å påføre, og gir deg den perfekte fluttery looken du har drømt om. Vi tilbyr en rekke stiler som passer til enhver preferanse og øyeform, fra naturlig og føyelig til dramatisk og dristig.

Så hvorfor ikke unne deg luksusen og skjønnheten av MIOS mink vipper? Enten du er en sminkeentusiast eller bare begynner å eksperimentere med falske vipper, har vi det perfekte paret for deg. Handle nå og oppdag dine nye favorittvipper!

For samarbeid eller spørsmål kan du alltid sende oss en e-post til kontakt@mios.no eller fylle inn kontaktskjemaet på siden vår.